Dogodki in novice

Dogodki

Življenje Gimnazije Vič sestavlja množica dogodkov: drobnih in takih, kjer sodelujejo dijaki, učitelji in drugi strokovnjaki iz cele Slovenije in drugih držav. V tej rubriki jih želimo predstaviti tudi vam. Dogodke lahko tudi razvrstite po času ali po abecedi s klikom na gumba desno spodaj.

– A –

– D –

Državno tekmovanje Bober

V soboto, 18. januarja 2020, se je deset naših dijakov udeležilo državnega tekmovanja iz računalniškega razmišljanja Bober. Kar polovica je odšla domov s srebrnim ali zlatim priznanjem.

slika0 slika1 slika2
Nadaljuj branje »

– I –

– J –

Josef Pallay

V sredo, 15. 1. 2020, smo imeli predavanje o zahodnoslovanskih jezikih: češčini, slovaščini.poljščini in lužiškisrbščini. Predaval je prof. dr. Josef Pallay s Filozofske fakultete v Ljubljani.

slika0 slika1 slika2
Nadaljuj branje »

– K –

– M –

– N –

Nočna Fotografija

Otvoritev razstave „Nočna Fotografija“ je bila v četrtek 9 Januarja 2020. Razstavljene so bile fotografije, ki so nastale v sklopu s fotografskim krožkom tekom prejšnjega leta 2018/19.

slika0 slika1 slika2
Nadaljuj branje »

– O –

– P –

Predstava ob kulturnem prazniku

Ob kulturnem prazniku in obletnici srednješolskega natečaja za najboljši haiku, ki ga že 20 let organizira naša šola, so dijaki pripravili prireditev, sestavljeno iz haikujev in njihovih lastnih besedil in glasbe.

slika0 slika1 slika2
Nadaljuj branje »

– R –

– S –

Skrivna viška zgodovina

Vabimo vas na predvajanje kratkega igrano-dokumentarnega filma z naslovom Skrivna viška zgodovina, ki so ga naredili dijaki krožka NoVIČke ob 90 letnici Gimnazije Vič.

Nadaljuj branje »

– Š –

– T –

Tabor ustvarjalnosti Piran 2020

V okviru dejavnosti projekta SKOZ je 31.1. in 1.2.2020, je v Piranu potekal Tabor ustvarjalnosti Piran 2020. Udeležilo se ga je 28 dijakov iz treh gimnazij: Gimnazije Jesenice, Gimnazije Jožeta Plečnika in Gimnazije Vič.

slika0 slika1 slika2
Nadaljuj branje »

– U –

Če želiš več dogodkov, pojdi v arhiv.